perjantai 8. toukokuuta 2009

Bongaus paineita!

Eilen illalla napsahti häly mehiläissyöjästä. Viesti tuli semmoseen aikaan että ei ollu oikein saumaa lähteä lintua katsomaan kun tytön synttäreitä vietettiin. Tänä aamuna 6.30 tuli päivityksenä jälleen viesti että mehiläissyöjä Ylivieska, Raudaskylä.... Ei voinut lähteä katsomaan lintua työkiireiden takia. Raudaskylä on vain 40 kilometrin päässä joten kova halu oli päästä lintua tsekkailemaan. Työpäivä meni madellen kun ajatukset karkasi usein Ylivieskan suuntaan. No iltapäivään asti töitä tuli tehtyä ja sitten lähin parituntia etuajassa Raudaskylälle. Lintu hoitui helposti, oli istumassa koivun oksalla kun saavuin paikalle. Paikalla oli Pelttarin Petri ja Kajaanilaisia. Lintu oli kohtuu lähellä ja sitä pääsi putkella seuraamaan hienosti. Taitavasti lintu sai kimalaisia lähes jokaisella saalistuskerralla. Porukkaa tuli tasaisesti lisää ja osa lähti sitä mukaan. Oli hieno kokemus ja elis napsahti siitä!

Huomenna onkin vuorossa tornien taisto. Iltapäivälle ennustetaan rajua vesisadetta. Toivottavasti ei ainakaan ennen iltapäivä yhtä sada. Lajimäärä tulleen olemaan 65 paikkeilla?

2 kommenttia:

  1. Löysin blogiisi tuon Raudaskylän mehiläissyöjän avulla. Toivottavasti et pane pahaksesi, että mainitsin kirjoituksesi meidän kyläblogissa. Halutessasi voin poistaa maininnan.

    Oli mielenkiintoista lukea lintuharrastajan ajatuksia. Toivottavasti tornien taistossa pärjäsitte hyvin!

    VastaaPoista
  2. Juu ei haittaa. Tornien taisto meni hyvin!

    VastaaPoista