keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Viikko 45

Viime viikko meni pääosin kainuussa lomaillen mutta 6 tuntia kävin ulkoiluttamassa kameraa kainuun maastoissakin. Oli ihan mielenkiintoista lähteä ummikkona Sotkamoon retkeilemään kun ei ole tietoa paremmista linupaikoista. Liekö niitä Sotkamossa onkaan? Tietokone tyhjensi eilen kaikki kuvat ja tiedostot koneelta ja tilttailee vähän väliä muutenkin joten saapa nähä jaksaako tätä konetta enää kauaa katella vai joko tämä pian hajoaa lopullisesti? Kameralla onneksi on edelleen paljon kuvia ja muutama päivä aikasemmin tallensin tärkeimpiä tiedostoja sähköpostiin. Viime viikko ei ollut mitenkään erikoisempi ja parhaimpina lajeina oli Haapajärvellä lauantaiaamuna olleet kaksi kuukkelia, kaksi metsoa ja pohjantikka. Laitan muutaman kuvan viime viikolta. Tämä viikko vielä menee polven kuntoutukseen mutta ens viikolla palaan sorvin ääreen.
Närhi
Kukkolanlammella Sotkamossa oli 70 sinisorsaa. Sopivasti oksia ja puuta edessä että ei saanut oikein kuvaa otettua mutta enpä viittiny mennä rantaankaan lintuja häiritsemään.

Puukiipijä Sotkamon keskustan läheisyydessä

SotkamostaKajaanin vanhalla kaatopaikalla pyörähdin nopeasti sillä aikaan kun naisväki shoppaili Keskustassa. Edellisenä päivänä Rönkön Hannun löytämää Arotaskua en löytänyt pikaisella etsiskelyllä sumun keskeltä mutta se ei haitannut sillä Arotasku tuli hoidettua alkusyksystä Taivalkoskelta. Tässä kuitenkin kurkistelee utelias kärppä.
Lauantaina Pauli-Pekan kans aamulla maastossa. Kuonan metsästysseuran majan tuntumassa paikallisena kaksi kuukkelia.
Sumun keskellä viiletti myös metso kahden eri yksilön toimesta lyhyessä ajassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti